5levelsNL
Flexibele Arbeidsprogramma
Maturiteitsmodel volgens

10k
# of boomers retiring daily.

rootNL

We bieden geen eindeloze studies of theoretische advies aan. Elk project dat we ondernemen, elke aanbeveling die we maken en elke strategie die we implementeren is ontworpen om de grootst mogelijke uitkomst te bezorgen in de minst mogelijke tijd. Van modellering tot analyse tot management advies tot bestuur, risico en nakoming, elk deel van de verzamelde gegevens doorheen de ‘end-to-end’-analyse draagt ​​bij tot het grotere overzicht. Dit overzicht onthult inzichten over de kwaliteit van talent, de efficiëntie van processen en koopgedrag. Ons streng onderzoek en onze toepassingen maken elk projectiegeval niet alleen onmiskenbaar maar zeer bruikbaar. Want ideeën zijn alleen briljant als ze briljant kunnen worden uitgevoerd.

Om bedrijven hun concurrentievermogen van hun flexibel arbeidsprogramma verder helpen te verbeteren, heeft Brightfield een baanbrekende ‘tool set’ gecreëerd die bedrijven strategieën helpt te bouwen op basis van reële marktgegevens. Lees meer op de Talent Data Exchange pagina.

                          

fishbone2


Gebruik oorzaakanalyse voor een groter resultaat.

Het probleem met standaard probleemoplossende modellen is dat ze vaak standaard resultaten opbrengen. Het ervaring -en vaardigheidsniveau van het Brightfield team zorgt ervoor dat klanten het meeste halen uit hun flexibele arbeidsprogramma's, en dat zo snel als praktisch mogelijk. Onze gewijzigde visgraatdiagram biedt een oorzaakanalyse die niet alleen wijst op de onderliggende en bijdragende factoren, maar in veel gevallen problemen die veel dieper zitten. Inzichten die een diepere kennis van uw bedrijf en de mogelijkheden voor zinvolle verandering bieden.